„Cum să slăbești sănătos ONLINE: 10 kg în 10 săptămâni!”. RAPORT FOTO și VIDEO a seminarului gratuit din Roma

Dragile noastre!
Vă prezentăm raportul FOTO și VIDEO a seminarului gratuit, din cadrul Turneului Internațional cu Galina Tomaș: „Cum să slăbești sănătos ONLINE: 10 kg în 10 săptămâni!”. De această dată, evenimentul dedicat stilului de viață sănătos a ajuns la Roma, Italia. Toți cei prezenți au avut parte de un program exclusiv, unde au aflat cum să slăbească sănătos și cum să-și remodeleze silueta, cu ajutorul alimentației și hidratării corecte.

Orașul Roma a fost un început perfect al Turneului Internațional, iar cel mai îmbucurător fapt este că, atât băștinașii, cât și conaționalii noștri sunt dornici să afle cum să ducă o viață sănătoasă și longevivă, indiferent de hotare!
Cu siguranță, femeile au plecat acasă pline de energie și mai încrezătoare în forțele proprii. Totodată, nutriționista a fost invitată și la inaugurarea noului oficiu ENAGIC în orașul Padova –  unde calitatea apei este pe primul loc.

Galina Tomaș aduce sincere mulțumiri tuturor partenerilor, care i-au fost aproape în turneul din acest început de an: gazdei, Enagic Centro Italia, expertului în domeniul hidratării, Ruslan Flistoc, pentru organizare și susținere, celei mai extraordinare echipe Centrului Online de Nutriție și Sport, galinatomas.com și unica.md, pentru implicarea în promovarea evenimentului.

Solicită o consultație   GRATUITĂ