A fost lansată o nouă ediție a proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos, împreună cu Unica Sport și Centrul Online de Nutriție și Sport!

Timp de o săptămână, sute de femei, dornice de a scăpa de kilogramele în plus, au candidat la Serviciul de Slăbit Sănătos, proiect susținut de Jurnal TV.

Recent am aflat numele norocoaselor, cărora le-a reușit să devină participante ale proiectului și, care, în scurt timp se vor alege cu o siluetă nouă.

Iată cine sunt ele: Ana Pronoza, din Chișinău; Mariana Alex, din Chișinău; Popescu Natalia, din Telenești; Boscanean Ana, din Criuleni.

Cele patru participante vor slăbi la distanță prin intermediul platformei online galinatomas.com, iar două dintre acestea, care se află în Chișinău, vor avea posibilitatea să efectueze antrenamente inclusiv în sălile Unica Sport.

Pe parcursul proiectului, participantele vor avea parte de antrenamente online, meniu alimentar personalizat, seminare online săptămânale, oferite de echipa Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com, care va monitoriza procesul de slăbit sănătos al participantelor.

Rezultatele concursului dedicat luptei cu kilogramele în plus vor putea fi urmărite în fiecare joi live, în cadrul emisiunii ,,Fii Sănătos”, de la Jurnal TV, pe Pagina oficială de Facebook Galina Tomaș, și pe unicasport.md.

Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com
Solicită o consultație  GRATUITĂ galinatomas_Unica_Sport