Galina Tomaș, despre alimentația în Postul Paștelui

Recent, doctorul în științe medicale și nutriționista Galina Tomaș a fost invitată la emisiunea „Tema Zilei” de la Canal 2. Aceasta a vorbit despre detoxifierea în Postul Paștelui.

Postul, într-adevăr, este o perioadă în care putem să detoxifiem organismul. Dar ar fi necesar să avem grijă de corpul și de sufletul nostru pe parcursul întregului an. Această perioadă este prielnică deoarece excludem toate produsele animaliere, atunci conștientizăm că suntem mai sănătoși. Această perioadă ar presupune să excludem tot ce înseamnă proteină animalieră, și carnea, și ouăle, și lactatele. Însă, detoxifierea nu se întâmplă în cazul în care nu hidratăm suficient organismul. Este foarte important să consumăm 30 ml la kilogram corp. fiecare zi să o începem cu un pahar de apă, poate fi și cu lămâie, ca să facem mediul necesar în organismul nostru. Produsele animaliere formează în organism mediul acid și în cazul în care includem în meniu alimentele de culoarea verde, galbenă, roșie, portocalie, atunci ele formează în organism PH bazic, ceea ce înseamnă sănătate. Pe când maladiile se dezvoltă atunci când Ph-ul din organismul nostru este acid.”

Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com
Solicită o consultație  GRATUITĂ galinatomas_Unica_Sport

Sursa: unica.md