Nicolai Latanskii, faimosul coach și om de afaceri a slăbit peste 30 de kilograme! Galina Tomaș a aflat, din prima sursă, cum i-a reușit

Weekendul trecut, Galina Tomaș a plecat la Kiev, Ucraina unde a participat la un training informativ dedicat dezvoltării personale și profesionale, din cadrul ”Academiei Succesului”Fiind entuziasmată de cele auzite, nutriționista nu a ezitat să-l intervieveze pe faimosul coach și om de afaceri, Nicolai Latanskii, care a reușit printre primii să construiască o practică de mentorat de succes în spațiul post-sovietic și să facă din asta o adevărată afacere.

De-a lungul anilor, a investit peste 750.000 de dolari în educația sa. Iar datorită motivației și voinței de fier, Nicolai a slăbit peste 30 de kilograme. Mai multe detalii, aflați în acest video.

Astăzi, clienții lui Latanskii se află în peste 70 de țări ale lumii și peste 80 de mii de oameni monitorizează, zilnic, activitățile acestuia. Mai mult, el este unul dintre elevii și prietenii legendarului scriitor și coach american Jack Canfield.

Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com
Solicită o consultație  GRATUITĂ galinatomas_Unica_Sport